Flyttstäd Central …Städservice på högsta kvalité för såväl privat kunder som företag! Flyttstäd Central är en service inriktat städföretag med verksamhet i Västra Götaland och Göteborgs regionen med kontor i Göteborg. Vi är ett väl etablerat städföretag som grundades år 2016,2017 Lått oss sköta städningen så att du kan koncentrera på annat! Vi erbjuder olika städningar från flyttstädning till kontorsstädning.

Vi ser till att städningen utförts på ett professionellt och kvalitetssäkrat sätt.

I våra städningar använder vi enbart hjälpmedel och rengöringsmedel som är skonsamma för miljön och ditt hem. Vår kvalitetspolicy säger till att kunden bemötts på ett tillfredställande sätt samt nöjd med det arbete och service vi utför. Genom att ge tydliga beskrivningar om vad som ska göras vid städningar ger vi förtroende till kunden. Flyttstäd Central är ett erfaret företag när det gäller städning i alla typer av miljöer – stora som små.

Vi förverkligar visioner och mål.

I Flyttstäd Central erbjuder vi komplett utbud av lokalbaserade städtjänster för bostäder, offentliga byggnader, affärslokaler och industrifastigheter. Vi har ett fler tal stamkunder som har tecknat ramavtal med oss

Våra tjänster kännetecknas av.

  • Hög kvalité.
  • Ansvar för miljön.
  • Omsorg om våra medarbetare och kunder.

Alltid nöjd kund-garanti

Vår kvalitetsgaranti är mycket enkel. Vi vill ha nöjda kunder.

Alltid kommer i tid

Vår arbetsplats är ditt hem – och det förpliktigar.